navigation

søndag den 29. december 2013

29.12.13

Det er nu snart et godt stykke tid siden jeg sidst har opdateret herinde, hvilket der også er en rigtig god grund til - ARBEJDE.. 

hele december har været vild, med alt for meget at se til på arbejde, og alt for lidt tid at gøre noget som helst andet i, når man endelig kom hjem. Men det har dog også været en rigtig dejlig mdr. at være på arbejde i - og jeg er stadig ikke ked over at arbejde der hvor jeg gør! 

den 23. december var jeg på arbejde fra kl 07.00 - 18.30 hvilket var virkelig hårdt.. x.x og specielt når det i år var mathias og jeg der skulle holde juleaften. 

Selve juleaften gik dog utroligt smertefrit og jeg havde en rigtig dejlig aften med min familie (fik lavet dejlig mad og fik nogle gode gaver ~ ) 


i går havde jeg så en fridag, hvilket betød cosplay making!!! jeg nåede dog ikke at få lavet så meget da jeg fandt ud af at jeg manglede en del stof for at kunne blive færdig med det jeg ville lave :C 


Nåe ja, det er Elizabeth fra Bioshock Infinite jeg laver lidt på igen... lige pt ser jeg bare frem til de 3 fridage der er i slutningen af januar, så jeg kan få lavet det færdigt.. 

Ud over jul, arbejde og cosplay,, så har jeg endelig fået set lotr i december mdr. og i aften skal mathias og jeg ind og se den nye hobitten film... jeg glæder mig virkelig meget... er blevet helt forelsket i filmene og hele universet!! hjhklfdhjældskhdfælhj dljg !!!!!! <3 (og så har jeg så mange cosplay feels, men er sikker på at jeg kommer til at faile hvis jeg begiver mig ud i et lotr outfit, og jeg ved ikke om jeg har modet på at lave det alene) 

nå men det var alt for nu... ses i det nye år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar