navigation

tirsdag den 17. januar 2012

17.01.12

Hey guys.. nu er der vidst gået ret lang tid siden jeg sidst har skrevet en blog - så nu skal det være... 
Jeg håber i alle er kommet rigtig godt ind i det nye år og havde en fantastisk jul (og nytår) .. :) 

Nå men da det nu faktisk er så lang tid siden jul og alt det der har været vil jeg ikke komme med en længere roman om hvad jeg har lavet der.. kun at jeg har haft en dejlig afslappende jul sammen med hele familien og nytår sammen med mine forældre, Dreas og min farmor... :)

Her i det nye år har jeg så som så mange andre lavet et nytårs forsætte.. (er virkelig ikke sikker på om jeg staver det rigtig.. men nvm -.- ) 

I det nye år har jeg så tænkt mig at skulle læse mindst 10 bøger og so far ser min liste sådan her ud
1_Skyggens Lærling 7 (Er læst)
2_Skyggens Lærling 8 (Igang med pt)
3_Skyggens Lærling 9
4_Skyggens Lærling 10
5_Skyggens Lærling 11 (når den engang udkommer) 
6_Awkward Sitiuations for Men 
7_A Dangerous Method (skal ses før filmen kommer til sommer!!!)
8_Brisingr (Har læst noget af den på engelsk, men tror jeg vil læse den på dansk i stedet for :C )
9_Assassins Creed Revelations (Skal læses så snart jeg er færdig med Skyggens Lærling serien)
10_Inheritance (aka den sidste Eragon bog.. dog skal brisingr self lige være læst først ;D )

Jeg glæder mig virkelig til at få læst alle bøgerne igennem, dog er jeg spændt på at se hvor lang tid det egentlig kommer til at tage mig :3 

Et andet forsætte er at jeg vil prøve at få 100 % i så mange af mine xbox spil som overhoved muligt.. og pt har jeg fået det i 2 spil.. 
1_Tekken 6
2_Lego Pirates of Caribbean

Det sidste nytårs forsætte jeg har lavet for mig selv, er så at jeg ikke skal bruge så mange penge på cosplays som jeg plejer - dvs. antallet af cosplays jeg kommer til at lave i år vil være på et min. - en af grundene til det er at jeg nok ikke vil få så mange penge til det, da jeg skal bruge ret mange af dem på transport hen til min nye skole her i det nye år og et andet er, at pt heller ikke rigtig har lysten til at gå i gang med de helt store projekter (det assassins creed cosplay tog virkelig pusten fra mig)

Ja, nu tænker i sikker.. nååe Lisa, hvor er alle de der "dyrk mere motion", "spis mindre slik og andre usunde ting" forsætter henne? - well, det skal jeg sige jer.. jeg gider ikke lave sådan nogle forsætter som jeg ved jeg ikke vil holde... 1. jeg kommer i forvejen til at skulle cykle 6 km hver dag.... 2. jeg kan aaaaltid finde en god undskyldning for at skulle spise slik, chips osv.. 

såe,..

**

Ellers skal jeg jo begynde på en ny uddannelse her den 23. januar, så skal have købt nogle nye skolebøger - dog er der ikke så mange bøger der skal købes her til første semester, så det kommer i hvert fald ikke til at ødelægge budgettet.. peew.. 

Dog glæder jeg mig så siiiiindssygt meget til at begynde på den nye uddannelse... som hvilket minder mig om... jeg bestod begge mine 3. semester eksamener som jeg havde sat mig for at jeg ville gå op til alligevel på min gamle uddannelse selvom jeg var kommet ind på den nye (gav det egentlig mening?) ... dog vil jeg ikke just sige at jeg bestod med stil... meeeen... lad mig give jer en forklaring... 

Første eksamen (fremlæggelse af gruppe projekt):
Jeg var den eneste fra min gruppe der gik op.. ja, trunterne fra min gruppe droppede ud en uge før eksamen, så yay - wat... så jeg stod bare der og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, da vi jo skulle havde lavet nogle forbedringer på projektet og i hele perioden fra da vi afleverede vores opgave og til de droppede ud har ingen af dem kontaktet mig om hvad vi skulle lave, og har ikke rigtig kunne komme i kontakt med dem.. så great.. men well jeg bestod den eksamen... så jeg klager ikke..

Anden eksamen (træk et emne i et fag du ikke ved hvad er - forbered dig i en halv time og forsvar det så foran 2 af dine lærer): 
Well... det skal lige siges... det sidste år har vi INTET lært på uddannelsen, da lærerne hele tiden har været syge eller aflyst timerne... og så læste jeg ikke op til den her eksamen, da jeg ikke havde planlagt at gå op.. >> sååe... men jeg gik op.. og trak.. FLASH... fml... Q_Q jeg hader seriøst flash.. jeg kan sagtens finde ud af at programmere.. no problem.. men når det kommer til flash, lukker min hjerne bare ned.... -.- .. long story short.. jeg bestod da.. så taler vi ikke mere om det.. host host... xD 

**
hm.. tror det er nok for denne gang.. take care <3

2 kommentarer: