navigation

tirsdag den 31. januar 2012

31.01.12

Hey guys... 

Da jeg ikke rigtig foretager mig noget for øjeblikket ud over at være i skole.. og nu, at være syg... så får i lige en cosplay update i stedet for ;) 

Som sagt, skal jeg cosplaye Miss Martian fra young justice... hvilket nok ikke bliver noget problem at lave.. det mere den skide wig der skal bruges tid.. på den ene side er hendes hår rødt. men på den anden side er det brunt.. så rød/brun wig? .. burde ikke være så svært at finde.. men syntes ikke rigtig jeg kan finde nogen jeg kan lide .. :/ 

So far har jeg kigget på dem her... 

 
Ved ikke helt om den bliver for lys i det + jeg har aldrig prøvet at købe fra den ebay forhandler der har den her før.. såe.. 

Denne her ved jeg så ikke helt om bliver for mørk.. og for brun i det... dog har jeg købt fra den ebay forhandler før.. og ved at parykkerne derfra er i super god kvalitet og er rigtig dejlige at have på.. hmm

Den sidste jeg har kigget på i den her omgang, syntes jeg så måske er for rød på den forkerte måde.. denne er også fra samme sted som nr. 2 er fra.. så ved hvordan kvaliteten er... 
Srry for det mærkelige billede.. gad ikke beskære billedet... men well.. ved heller ikke om farven er meget forkert ved denne wig.. + jeg har aldrig handlet med denne ebay forhandler.. og jeg kan ikke rigtig blive klog på om den kan tåle varme eller ej... ?


dog hvis jeg skal være helt ærlig.. så ville jeg gerne have en wig der lignede den her... 
men den kan man vidst ikke finde på taobao mere.. + jeg har ikke forstand på taobao og det.. så ved ikke helt hvordan jeg skulle kunne finde en der ligner og hvordan man handler der og sådan..

ellers nogen der ved et godt sted at købe wigs henne? ...

3 kommentarer:

 1. hej : D årh, det evige wig-problem..
  sælgeren "wigfashion" på ebay er rigtig gode! (http://myworld.ebay.com/wigfashion&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERID&_trksid=p3984.m1543.l2533)
  og så er der en tysk forhandler ved navn www.kalz-shop.de som er billige og gode til naturlige farver.. og så er det jo inden for EU (ingen told)

  fuck, det er nice at du laver noget young justice ^^

  SvarSlet
 2. Haaaij :D
  - ja det er virkelig et dilemma.. men maaange tak for linksne.. kigger på dem når jeg engang kommer hjem xD ...

  jeg håber i hvert fald det bliver nice... har allerede fået lokket en til at være superboy... sååe hvis du vil joine på et tidspunkt er du mere end velkommen... :D !

  SvarSlet
 3. Men Zatanna er også taget nu!

  SvarSlet