navigation

lørdag den 11. august 2012

11.08.12

Egentlig var det meningen at denne blog skulle have været fyldt med alle de fascinerende ting jeg har lavet i ferien - men i og for sig har jeg ikke lavet så meget. Ikke engang noget cosplay er blevet lavet. Ej, det eneste jeg lige nu kan huske som er sket, er at jeg har været inde og se the dark knight rises (ret lang tid siden nu) og omg omg omg omg.... kan overhoved ikke beskrive hvor fantastisk den film var! <3 <3

Som i kan se, har jeg fået et nyt design på bloggen og lige pt ved jeg ikke om jeg kan li' det endnu - men det bliver ikke anderledes! Inde på min cosplay side på bloggen har jeg også fået opdateret et par ting, så hvis det er kig :) !

** 

I dag fandt jeg også Batman Arkham City til riiiigtig billige penge. 100 kr hos elgiganten, jo tak! det var da lige noget jeg kunne bruge. Har kigget længe på nettet efter det til billige penge, men har ikke rigtig haft held med at finde det nogle steder - så jeg er virkelig glad lige nu! Så nu venter jeg bare på at det kommer engang i næste uge! 

En anden ting jeg leder efter, som jeg heller ikke kan finde nogen steder er en comic der hedder 'Batgirl Rising' - eller jo kan godt finde den, men prisen er i den ende hvor jeg ikke syntes at den er det værd. Så hvis i ved hvor man evt kan få den henne eller nogen ideer til sider/butikker jeg kan kigge efter den, så må i godt lige skrive? <3

**

En sidste ting? ...

Jeg er så småt ved at få styr på de sidste ting der skal laves på mit Ty Lee cosplay hvilket er rigtig dejligt! Har fået købt stof ind til hendes krave og købt skoene til det også! Så inden jeg starter i skole igen, burde selve outfittet være lavet færdigt! - dog mangler jeg så stadig en wig, men den regner jeg ikke med at investere i før engang i november (nærmere først når jeg er færdig med AC3/har gennemført det)

Hvad er mine cosplay planer ellers? Jeg skal have gang i et über hemmeligt cosplay, som i selvfølgelig ikke får at vide hvad er endnu ;) Derefter skal jeg have lavet lidt mere research for at få fundet ud af, hvilket et af princess bubblegum's outfits der ville passe mig bedst - dog går jeg nok først i gang med det cosplay i starten af næste år, da det ikke skal bruges før der engang. 

Ellers har jeg også overvejet at lave et af Miss Martians andre outfits. Lige nu står overvejelserne mellem hendes outfit i sæson 2, hendes hverdags outfit og hendes cheerleader outfit. Må indrømme at jeg mest overvejer cheerleader outfittet da det er ret sødt og så behøver jeg heller ikke at skulle males ;)

Det var vidst alt for denne gang - take care!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar