navigation

tirsdag den 21. august 2012

21.08.2012

You're waiting for a train
A train that will take you far away
You know where you hope the train will take you, but you can't be sure
But it doesn't matter because we'll be together
~

Nå så er ferien snart slut - røv!

Egentlig kan jeg ikke helt huske hvad jeg har brugt min ferie på? Nok bare siddet og stenet! Det kunne i hvert fald godt ligne mig, bare at gøre det!

Men,

Torsdag aften tog Mathias og jeg hjem til mine forældre - fredag morgen, da min mor var taget på arbejde, tog Mathias, min far og jeg så ned til stranden for at gå lidt, det var virkelig dejligt, dog var man ved at dø af varme dernede, hvilket var lidt øv, men man skal jo ikke klage over at det er varmt!
Om lørdagen havde jeg været inde og leje The Hunger Games i blockbuster. Før jeg så den havde jeg ingen anelse om hvad den skulle handle om og sådan, men åh, hvor jeg er amazed over den film! Den minder meget om Battle Royal (imo) men hvor er den dog stadig fantastisk!
Om søndagen var Mathias og jeg så henne for at besøge min farmor, hvor vi faktisk var hele dagen! Min farmor mente åbenbart at vi var meget sultne, så hun havde lavet alt for meget mad til os x.x det snart et godt stykke tid siden jeg sidst rigtig har snakket med min farmor, så det var rigtig dejligt at se hende igen!

Nå, i dag begyndte jeg så at spille Batman Arkham City! Det er så meget bedre end dens forgænger! Dog ved jeg ikke om jeg kun syntes det pga. Talia er med? Hm, måske?

det var så alt for nu. Meget random og latterlig update men who cares?

btw... jeg har fået en ny overbo.. i går var jeg okai med at de var der - i dag ikke så meget. De larmer sindssyg meget om morgenen (de vækkede mig af det >> ingen af de andre der har boet ovenpå har vækket mig før og de larmede satme også) - plus, lige nu er klokken 23.15 og de er åbenbart i gang med at samle ting, hvilket inkludere brugen af en hammer eller noget andet man hamre ting sammen med - jamen tak (grunden til at jeg stadig sidder ved computeren og ikke ligger og sover lige nu). Og før i siger "det da meget normalt at folk larmer om aftenen) - da vi kun er 5 lejeligheder i den bygning jeg bor i, er der en regel der hedder "DU LARMER FANDME IKKE KLOKKEN KL 23 PÅ EN HVERDAG". Altså vaskerummet må ikke være i brug efter kl 21, da det larmer for meget (og ja jeg ved at det larmer for meget, da vi har soveværelse lige over det -.- glad for at vi flytter indenfor et år)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Lige nu overvejer vi Næstved.. men det kommer an på hvor mathias kan få arbejde henne (det bliver i hvert fald tættere på kbh)

   Slet
  2. Kom hid!! København er et dejligt sted :D (bortset fra indre by, der lugter!)

   Slet
  3. jeg er stadig lidt bange for København - får stress af at være der :D er nok lidt for meget af en bonderøv hahah så det bliver nok ikke selve kbh vi flytter til

   Slet