navigation

mandag den 14. oktober 2013

14.10.13

jeg er virkelig ikke god til det med at opdatere denne her blog - oh well.

I den seneste tid har jeg haft virkelig travlt med bare at arbejde, hvilket har gjort at jeg ikke har haft tid til at game, læse tegneserier eller at lave cosplay. 

Nå, men i tirsdages var jeg på Glostrup sygehus for at få lidt opfølgning på min gigt. Jeg fandt så ud af, at min læge åbenbart har sagt op, så har fået en ny læge (tak for info om det). Den nye læge er dog rigtig flink og gør meget ud af opfølgningen af sygdommen. Det viser sig så at fordi det går så godt med mine led, så skal jeg om 2 år ud af min medicin (hvis det stadig går godt til den tid), for lægen mener at jeg nok kommer til at vokse fra gigten. 
Altså den vil stadig kunne bryde ud igen, men det bare en dejlig ting at kunne se lidt frem til, da medicinen er ret hård for min krop.

Pga. arbejde har jeg så også kun mulighed for at komme til Geekcore en enkel dag, hvilket bliver lørdag. Her har jeg så faktisk fået bikset et cosplay sammen til, hvilket bliver Elizabeth fra Bioshock Infinite - burial at sea. Jeg ved godt at jeg cosplayer elizabeth meget, men åh hvor jeg dog elsker hende, og designet i burial at sea er virkelig lækkert!!!Nå men det var så vidst alt for denne gang. 

Nu vil jeg begynde at overveje hvilke cosplays jeg skal lave til J-popcon, og bare glæde mig til at se dejlige mennesker til geekcore på lørdag!!!

2 kommentarer: