navigation

søndag den 3. november 2013

03.11.13

"What's all this stuff for?"
"This stuff, Desmond, oh this stuff is nothing special, really,-"
"..-this stuff is just the stuff that keeps our entire operation from falling apart really"

******

Hey guys

Her den 1. november var dagen hvor jeg både er nået over min elevprøve tid i H&M og har arbejdet der i 6 mdr. - tiden er gået så stærkt syntes jeg, og er virkelig stadig så glad for at være der, så alt er bare perfekt.. :D !

Her det sidste år har jeg virkelig også manglet et ur på arbejde, så har endelig nu fået taget mig sammen til at købe et, lol. Det er intet fancy, bare fra Gina Tricot Lørdag den 27. oktober, fik jeg så Assassin's Creed IV med posten, og den 30. oktober havde jeg gennemført det.... Det er på alle måder et af de bedre AC spil, selvom det tager lidt lang tid for det at gå igang og at der er meget med at sejle (hvilket til tider bliver lidt for meget)... Alle karaktererne i spiller er fantastisk velskrevne og der er nogle dejlige gensyn, og øjeblikke hvor man bare har lyst til at græde af glæde. så hvis du ikke har spillet det, kan jeg klart anbefale det.


Jeg har ikke rigtig fået lavet noget videre på cosplay her det seneste stykke tid, men har i dag bestilt det første til mit stephanie brown batgirl cosplay!!! dog er jeg stadig meget i tvivl med hvad jeg skal gøre med den skide cowl.. :s 

jeg har også lidt overvejet om man skulle lave en cosplay fb side (lige som alle andre lol) men tør squ ikke hvis rigtig, jeg skal være helt ærlig... <.> det var i hvert fald nu det ville være rart at have en cosplay gruppe man kunne lave en side sammen med, haha.. 

nå men det var alt for denne gang... her i næste uge, står den på at skulle lave den sidste af mine afdelinger på arbejde juleklar, og så er det ellers 3 dages kursus i københavn, og en forlænget weekend der er i sigte.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar