navigation

fredag den 2. november 2012

02.11.12

Hey guys, 

Den 26. oktober var jeg inde og se Skyfall sammen med mine gamle og Dreas. Jeg havde glædet mig meget til at skulle ind og se den da jeg finder 007 filmene utrolig underholdende og fantastiske. 

Skyfall skuffede heller ikke på nogen måder, Daniel Craig gjorde det utrolig godt som James Bond. Historien var heller ikke mindre end fantastisk og skurken var både morsom og mega cool på samme tid! 
Noget der så overraskede mig var, at stilen for James Bond er ved at ændre sig lidt - jeg kan ikke helt forklare det uden at spoile filmen for jer, men vil sige at den er ved at ændre sig til det bedre!

*

Den 30. Oktober ankom min Freedom Edition af Assassin's Creed 3. Der er virkelig mange seje ting med i den, og figuren er virkelig flot. Var meget kritisk overfor den da jeg bestilte, men nu er jeg glad for at jeg valgte den udgave. 

Nå... 

I dag fik jeg så gennemført spillet, og vil måske gerne dele mine indtryk med jer..Jeg kan ikke love at der ikke er nogle spoilere, selvom jeg prøver at beskrive det så overordnet som muligt...

*

Min hype over spillet startede faktisk først dagen før, da jeg virkelig var skeptisk overfor den tidsperiode der var valgt for spillet og for den nye hovedperson Connor.. 

Jeg vil ikke just sige at min skeptiske holdning overfor spillet er blevet bragt til skamme..  

Spillet starter rigtig langsomt ud, og jeg var ved at ligge det fra mig igen da jeg var nået til sekvens 2. Jeg magtede det bare ikke - men jeg blev ved. Og ved sekvens 4, skete der endelig noget. Resten at spillet svingede meget om det var spændende eller ej, og for det meste så følte jeg at jeg havde svært ved at holde fokus på hvad der blev sagt og de informationer man fik. 
Noget der måske også var med til at mit fokus forsvandt, var at på tidspunkter bliver der snakker andre sprog end engelsk - og underteksten var hvid, hvilket til tider gjorde det meget vanskeligt at læse.

En ting der ikke skuffede på nogen måde, var Desmond delen af spillet. Missionerne var underholdende og der kom nogle nerd input, hvor der bliver hintet en del til 'Assassin's Creed the Fall' (også også lidt til 'the lost archive'). For mit vedkommende gjorde det spillet meget bedre. (Dog savner jeg stadig Lucy, og jeg savner hentydningerne om at hun og Desmond havde noget kørende)

En anden ting jeg også godt kunne li ved Desmond delen, eller ved ikke om det angår hele spillet (?), er at de har lavet om på Desmonds udseende igen - så nu ligner han Francisco Randez igen!
- Jeg kunne virkelig ikke tage seriøst hvordan han så ud i Revelations - come on Ubisoft, hvad tænkte i på?

Så er der slutningen på spillet.... .. hm... jeg vil ikke spoile noget - men spillet fortjente seriøst ikke den slutning, den var så ligegyldig og så latterlig at jeg nu fortryder at jeg spillede det færdig - jeg ville have været mere lykkelig uden den. 
Lige nu sidder jeg bare og er forvirret og prøver at finde ud af hvorfor Ubisoft har valgt at lave slutningen sådan og hvad det vil gøre for serien fremover. 

Nå, Videre til Connor.. 

Da jeg startede med at spille, hadede jeg ham virkelig, jeg syntes han var grim, nedern - og kunne ikke se på hvilken måde han nogensinde ville kunne komme op på samme niveau som Altaïr og Ezio..
Nu når jeg har spillet det, hader jeg ham ikke lige så meget, men han bliver aldrig min ynglings assassin... 

Hvis man skal sammenligne ham med Altaïr og Ezio, så er han ret anderledes. Altaïr var en røv, men god, loyal og hengivende på bunden... Ezio var så charmerende, så bedårende og så... hm.. har jeg sagt charmerende? ... der var ikke noget ved ham som man ikke kunne elske... 

Hvad er Connor så? ... Han er kejtet, på grænsen til akavet til tider, naiv.. men også meget medmenneskelig... Han har personligheden til at være en af de spilfyre jeg ville kunne falde for, men Ubisoft vælger at fokusere mere på de historiske begivenheder, og hans personlighed får derved ikke lov til at skinne igennem.

I og for sig er der mange personer i spillet (også af de historiske personer), der ikke får lov til at skinne igennem. Mange af dem kan jeg ikke engang huske hvad hedder, eller hvilken rolle de havde i spillet. 

Kamp systemet ved jeg heller ikke helt hvad jeg syntes om. Jo, det har da mange af de elementer fra ac spillene som vi alle kender, men de har twistet det på en måde, så alle kampe stort set foregår på samme måde. Hold b inde og tryk så x for counter. Det er stort set hvordan man vinder alle kampe i spillet - det eneste der er sjovt at gøre, er at bruge menneskelig skjold og at hænge folk...  (jeg fandt alt for stor glæde ved sidstnævnte) 

Missionernes udformning er også alt for trivielle. Jeg følte ikke at jeg havde nogen form for frihed til at bestemme hvordan jeg klarede banerne. Og for det meste føltes det også som om at der kun var en måde at komme fra a til b på.

Nå ja..Nu kan man jo klatre i træer.! Hvilket virkelig er sjovt. Jeg elsker den del af spillet og forstår ikke hvorfor det ikke har været tilføjet noget før? .. Men hey, Altaïr kunne jo heller ikke svømme - og Ezio kunne jeg måske heller ikke lige se for mig som en der klatrede i træer. Nå nvm... At klatre i træer med Connor er i hvert fald rart!

De har også gjort det sådan nu at man kan jage. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal syntes om det? .. Havde måske forventet at det ville være en større del at spillet eller noget? Men det eneste det kan bruges til er at man kan sælge pels/skind/mm og få penge for det.. 

Har jeg ellers andet jeg vil fortælle om? 

Hm, nok ikke.. I hvert fald ikke lige nu.. Kan måske godt være at jeg skriver mere på et andet tidspunkt.. 

baj baj!!

2 kommentarer:

 1. Skyfall er fantastisk!! Javier Badem er nok den bedste skurk, EVER! :)

  Og tak for Assassins Creed inputtet - har bare ventet på, at du ville skrive noget om spillet! Ikke at det just lyder tiltrækkende, men det lyder som, at hvis man er fan af spillet, skal man prøve det :)

  Og Lisa, kan du ikke slå det der fra, hvor man skal skrive en kode før man må udgive sin kommentar? Det er lidt irriterende D: (ved ikke om min også gør det, ellers må du gerne sige det!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så enig! Han var virkelig en fantastisk skurk! Og jeg kunne overhoved ikke se at det var Javier Badem (jeg har kun set ham i Vicky Cristina Barcelona)

   Så lidt :) jeg var meget i tvivl om jeg skulle poste det eller ej.. men vil sige.. spillet er okay, og stadig et must for fans, da det stadig har sine gode øjeblikke.. ! Jeg ved bare ikke om mine forventninger var for høje til det.. men ja.. håber at der kommer en dlc der samler de løse ender jeg har (som der gjorde med revelations..)

   uhm.. jeg kan prøve.. vidste ikke den gjorde det D: ..

   Slet