navigation

onsdag den 16. januar 2013

16.01.13

I raise my flags, don my clothes
It's a revolution, I suppose
***

 Lol er det mig eller har jeg ikke blogget siden november mdr sidste år? Nå men well, hvad er der så sket siden da?

20. November: 
Begyndte at se Doctor Who sammen med Mathias - åh hvor jeg dog elsker den serie! Er så forelsket i alle personerne, og har grædt til så mange afsnit (jeg ser i hvert fald aldrig mere angels takes manhattan). og lige nu sidder jeg rastløs og overvejer at starte forfra med serien, indtil der kommer nye afsnit.

21. November: 
Var på Glostrup sygehus, hvor jeg fik nyt mega medicin, der gjorde at jeg ikke kunne sove i et par dage efterfølgende, og nu er jeg oppe på at tage 33 piller om ugen x.x

25. November: 
Min fødselsdag, hvor jeg fyldte 21 ~ yay

30. November: 
I biografen for at se Rise of the Guardians sammen med Trine. Omg Omg Omg, den film er jo fantastisk! er så forelsket i den, og venter pt kun på at den kommer på blu ray!

12. December: 
Min far havde fødselsdag, så var hjemme hos mine gamle for at fejre ham.

23.-27. December: 
Yay for at det tager så mange dage at holde jul med hele familien. 
Den 23. var der lille juleaften hos mathias' far. 
Den 24. var jeg hjemme hos mine gamle og holde jul med dem, Dreas og min farmor. 
Den 25. var der første juledag hos min faster, sammen med mine gamle, Dreas, Mathias, min faster og onkel, og mine kusine og fætter. 
Den 26. blev holdt hjemme hos mathias' mor, sammen med hans bror+kæreste.
Den 27. var jeg ude hos min mormor og morfar, sammen med mine gamle, Dreas og min moster og onkel. 

Og så var det ellers hjem igen om aftenen.. u.u

31. December: 
Nytår! som jeg bare holdte sammen med mine gamle, Dreas og min farmor. Så det meste af aftenen gik med at game portal 2 sammen med Dreas (oh yeash min bror har fået en xbox)

8. Januar: 
Var jeg igen på Glostrup sygehus, hvor jeg har fået at vide af alle mine blodprøver ser fine ud, så pillerne voldtager på ingen måde min krop på en dårlig måde :D Og så fik jeg at vide at hvis prøverne også er fine næste gang og sådan vil jeg kunne stoppe på nogen af pillerne! \o/ så hvis jeg er heldig kommer jeg ned på kun at skulle tage 5 piller om ugen.. yes plz!!!!

og så er vi nået til nu .... 

Lad mig starte med cosplay... 


Ja.. jeg har lavet et cosplay meme... 

og da jeg nok har snakket ret meget om de cosplays jeg har lavet i tidligere blogs vil jeg ikke snakke mere om dem... men lad mig fortælle lidt om de fremtidige cosplays.

Secret cosplay
Ja.. det her fortæller jeg sjovt nok ikke noget om. Men jeg skal for første gang cosplaye sammen med min bedste ven Steven :D ! oh gosh det skal nok nå at blive sjovt.. måske vil jeg senere hen komme med nogle små billede hints til hvad det er vi skal lave, men lige pt. får i ikke mere at vide!

Damian - Batman
Ham her ved i nok godt at jeg skal lave. og hvor jeg dog bange for at jeg failer, da jeg ikke ved om jeg kan fange hans attitude (selvom jeg for det meste af tiden virkelig er en nar... >3> )

Fawn - Disney Fairies
Hende har jeg nok også nævnt før.. men jeg er så forelsket i tinkerbell filmene og fawn er så sød! dog ved jeg ikke lige endnu hvordan jeg skal håndtere at lave vingerne S: nogen ideer? 

Elizabeth - bioshock infinite
Det her cosplay er endnu ikke sikkert. da jeg nok først skal tage mod til mig og spille spillet før jeg går i gang (jeg er så bange for bioshock spillene + spillet udkommer vidst først i marts eller noget i den stil). Men jeg elsker virkelig Elizabeths design og hun virker bare så kær :D! 

Claves - Eternal Sonata
Jeg er allerede gået i gang med det her cosplay, men lige pt kan jeg på ingen måde overskue det u.u 

Cassie - Teen Titan
Det skal lige siges at det er 'new 52' udgaven jeg vil lave, da det er det eneste teen titans jeg har læst. Jeg er virkelig forelsket i historien der er i den 'nye' teen titans, og karaktererne i den er virkelig fantastiske. Jeg er især glad for Cassie i den, hun er så fantastisk på så mange måder og hendes design er virkelig flot, selvom der godt nok er meget glimmer! 

Nu når jeg har snakket om cosplays jeg vil lave i år, så vil jeg også lige komme med en udmelding der går i den anden retning. 

Jeg har pt virkelig ikke styr på mit liv og alt er virkelig noget rod, så alle cosplay projekter er pt sat helt på stand by indtil jeg får styr på det hele igen. Det gør mig lidt trist at have taget den her beslutning, da jeg virkelig godt kan li at lave cosplays, men jeg har ikke overskuddet til både at skulle tænke på dét og hverdagen lige i øjeblikket. så, sådan er det... 

tror det var alt for nu.. take care!
 

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker når du er en nar <3

  SvarSlet
 2. Dejligt at læse en blog fra dig igen : D
  men... 33 piller om ugen!?

  SvarSlet
  Svar
  1. aww <3 men ja, jeg skal til at være lidt aktiv igen.. u.u

   jep.. det lyder herre overdrevet..men hvis man deler det ud.. ser det knapt så voldsomt ud ..
   mandag = 4, tirsdag= 4, onsdag= 8, torsdag= 4, fredag = 5, lørdag = 4, søndag = 4... D:

   Slet
  2. Lige bortset fra onsdagen (D:) så ser det lidt mere overskueligt ud, jo.. Men! Så længe det hjælper ;)

   Slet