navigation

mandag den 4. februar 2013

04.02.13

-Amy. Please. Just come back into the TARDIS, Come along, Pond. Please-
-Raggedy Man, goodbye-

 Hey guys..

Denne gang vil jeg prøve at lave nogen anmeldelser af mine seneste køb over nettet... 

ARCHONIA [Link]
Jeg har længe ledt efter et sted som jeg kunne købe tegneserier, som ikke var faroes, fantask eller amazon, og efter at ha' googlet lidt faldt jeg over archonia. 
 
Priser:  
Pris pr. tegneserie: 2.35 €
Shipping: 8.99 €

Kvalitet og indpakning: 
De blev leveret i en robust kasse, så de ikke blev bukket og ud over det var hver enkel tegneserie pakket ind i plastik, med et stykke pap bagved så de heller ikke der blev krøllet eller ødelagt. 


Levering: 
Der er flere forskellige shipping muligheder at vælge imellem, men for mig var DHL den billigste. Efter at ordren var sendt gik der kun et par dage og så havde jeg dem. ( Og da det ligger i EU kommer der ikke import gebyr eller noget på !! )

Bedømmelse:
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb hos archonia. Tingene var pakket rigtig godt ind og sammenlignet med shipping priserne hos fantask, faraos og på amazon, kunne det stadig godt svare sig for mig at købe tingene på archonia. Og i fremtiden har jeg også tænkt mig at købe derfra igen.

UBIWORKSHOP [Link]

Priser: 
Ubisoft Vintage Baseball Tee: 18.99 $ (sat ned fra 30 $ af)
Assassin's Creed The Chain: 19.95 $
Shipping: 19.00 $

Ubiworkshop har altid haft en meget høj shipping pris, men da jeg så mine gamle ordre igennem, kan jeg se at det er blevet billigere. 
Trøjen var sat ned fra 30 $ af og kan vidst ikke fås mere derinde.

Kvalitet og indpakning: 

Selve indpakningen var fin; Trøjen var pakket ind i plastik og bogen var pakket ind i papir og det ser ikke ud til at nogen af tingene har taget skade ved forsendelsen.

Bogen er i rigtig god kvalitet, den er flot indbundet og er lavet i noget lækkert materiale. 

Trøjen på den anden side har jeg lidt blandet følelser over. Størrelsen passer rigtig godt (En størrelse Small i mandestørrelse derinde fra) og designet er stadig lige så fedt som på billederne. Dog er kanten for neden på trøjen ikke ret godt lavet, så den ruller lidt op. 

 


Levering: 
Jeg bestilte mine vare derinde fra den 26. December og fik en besked den 28. December om at mine vare var sendt, dog fik jeg først mine vare i dag, den 4. Februar. I min optik er det alt for lang tid, da jeg aller senest havde regnet ned at få det i slutningen af januar.

Bedømmelse: 
Ud over tingene fik jeg en betakode med til et spil der hedder 'the mighty quest for epic loot' hvilket jeg ikke har prøvet endnu. 

Og så fik jeg denne lille fine seddel med også... En rabat kode til 10 % på ens næste ordre. Dog er det lavet så smart at den kun gælder fra 1. Januar - 15. Januar 2013.. og da jeg først fik min pakke i februar, har jeg ikke haft nogen chance for at bruge den. 


Over all, er jeg ikke helt tilfreds med mit køb. Bogen er virkelig fin, og trøjen er stadig sej, selvom kanten ruller. Men jeg kan virkelig ikke li at jeg skulle vente så lang tid på at få mine ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar