navigation

torsdag den 14. marts 2013

14.03.13


Father,

I’m sure you’ll be angry with me for disobeying you again but I don’t care, I will not let you fight Leviathan alone. You need me and I will always be at your side.
Because it will be hard for me to say these words face to face, 
I want you to know that Mother may have given me life, but you taught me how to live.

Love and respect
your son
Damian

*****

Hey Guys, 

Her i tirsdages var jeg på glostrup sygehus, hvor jeg fik at vide at jeg kunne droppe nogen af mine piller, så nu er jeg nede på kun at skulle tage 5 om ugen \o/ 

Nu det jo også snart tid til j-popcon, og jeg har haft mange problemer med at finde ud af hvilket cosplay jeg skulle have på. Ja, cosplay og ikke cosplays, jeg tager kun derind lørdag, da jeg ikke har kunne overskue at skulle derind en hel weekend i år.

Nå men, da Steven ikke skulle med til j-popcon alligevel ville jeg i første omgang ikke have mit Wonder Girl cosplay på, så i løbet af den sidste uge har jeg prøvet at få mit Damian Wayne cosplay færdig, er tæt på at være færdig, men den wig jeg har er noget så lortet og  snørerne til skoene er heller ikke kommet endnu, så venter med at have det på til svs-con, da jeg gerne vil være helt tilfreds med det før jeg viser det frem på en con.. :D Så nu, har jeg så valgt at tage Wonder Girl med alligevel! Det skal nok blive sjovt ~ 

Men i kan lige få et lille sneak peek af Damian, sådan som det ser ud indtil videre...


Lige så snart J-popcon er over, skal jeg igang med at få Damian færdig (lol duh), og så skal jeg igang med Fawn fra Disney fairies. 


Jeg skal også igang med at finde en anden version af Cassie (Wonder Girl) som ikke er young justice udgaven, jeg ved bare ikke lige hvilken endnu, da der er så mange flotte.. Har i nogen ideer?

Nå, det var alt for nu.. take care ~ 

2 kommentarer: