navigation

onsdag den 24. april 2013

24.04.13

Booker, are you afraid of God? 
No, but I'm afraid of you.

****

Hej guys.. 

Sådan som det ser ud nu, så har jeg stadig ikke fået mit eksamens papir, hvilket er lidt træls, dog håber jeg at jeg kan komme op og hente det senest i næste uge. 

Ud over det, har jeg fået en elevplads i H&M fra August af, hvilket er virkelig fedt! Det hele startede med at jeg sendte dem en ansøgning i januar mdr., derefter blev jeg ringet op til et telefon interview hvor jeg så senere ville få svar på om jeg var kommet videre til næste samtale eller ej.. Nå som i nok kan gætte kom jeg videre til næste samtale, hvilken foregik inde på hovedkontoret i kbh. en virkelig mærkelig oplevelse, jeg har aldrig før prøvet at være til en rigtig jobsamtale før, så jeg var virkelig nervøs, men det gik okay og de teamprøver der var, var virkelig sjove at deltage i. 
Derefter fik man at vide at dette blot var den første samtale, og næste samtale ville være hos den butik man ønskede at være hos (hvis man da kom videre).. jeg blev så igen kontaktet og var så til samtale her sidste tirsdag i butikken der ligger i Nykøbing f... de var super søde og to dage efter ringede de så til mig, og sagde at de godt ville have mig 8D så jeg fik elevpladsen, og da jeg havde fortalt dem til samtalen, at jeg lige havde afsluttet skolen og derved ikke havde noget at lave indtil jeg evt skulle starte som elev, tilbød de mig at blive ansat fra 1. maj af og indtil jeg skal state som elev, da de stod og manglede en... jo tak siger man bare...omg jeg er så glad! og glæder mig virkelig til at starte her om en uges tid!!!

Svs-con er jo også lige om snart.. og hvor jeg dog glæder mig! Det er første gang jeg skal til den con og første gang jeg skal tage toget til jylland (hvilket jeg ikke glæder mig så meget til) .. men jeg glæder mig til at se mennesker!!! specielt Mele.. omg girl det er jo like over et år siden vi sidst sås? .. <3

Jeg har stadig ikke helt styr på hvilke cosplays jeg vil have med, ud over Elizabeth fra Bioshock Infinite... som jeg ca er færdig med.. jeg mangler lige at rette nogle småting til og så det ellers done!Her er nogle få billeder... dog har jeg ikke gidet at tage linser i og makeup på til billederne, så det må i lige tænke jer til!!

Nå men ud over hende så tager jeg nok Cassie fra Young Justice med (you know.. wonder girl) men ud over det så ved jeg ikke hvad jeg skal tage med.... 

jeg overvejer lidt at give mig selv en challenge der lyder på at nå at lave Minatsuki fra Deadman Wonderland.. men ved ikke lige endnu... har en wig jeg kan bruge og resten ved jeg hvor jeg skal finde..... så nu må vi se... ;) 

Egentlig har jeg et behov for at snakke ud om Bioshock Infinite da jeg gennemførte det her den anden dag.. men omg det kommer til at fylde for meget, så det må blive en anden gang..! 

see yaa ~ 

1 kommentar: