navigation

onsdag den 24. august 2011

24.08.11

Hey guys. Så er det endnu tid til en lille update fra mig af.

I mandages var jeg så inde på Glostrup hospital igen, denne gang for at få taget en hel masse blodprøver - og når jeg siger en hel masse, så mener jeg en hel masse (fik taget 12 prøver). Så nu venter jeg bare på svar på prøverne men de kommer nok først efter jeg har været til MR-scanning, hvilket jeg fik brev om i går (skal derind om 2 uger ~ yay) 

Ellers er jeg også blevet færdig med vesten/jakken til mit Harlequin cosplay, dog må i lige nøjes med et webcam billede da Mathias låner det kort jeg har i mit kamera for tiden. 

Det er nok ikke så tydeligt på billedet, men imellem de blå og grønne streger er der syet guldbånd ind (ser rigtig flot ud irl).

Dog tror jeg lige at jeg holder en lille pause med at sy indtil jeg har været til en samtale med min læge og fået svar på de forskellige prøver - for mit helbreds skyld. 


Her den sidste månedes tid har jeg også sparet meget på mine penge da jeg går efter at få tilbagebetalt det beløb jeg har taget fra min opsparings konto inden den 1. januar (har købt et kamera og en reol) og lige nu ser det faktisk ud til at jeg kan nå det, hvilket jeg er yderst tilfreds med.
Så jeg tænkte at jeg godt kunne tillade mig selv at købe lidt nye ting, hvilket blev til en ny pung og en T-shirt fra superherostuff.com 


Egentlig er jeg ikke den store fan af Superman relateret helte, dog syntes jeg at denne Supergirl T-shirt var så ekstrem sød at jeg bare måtte eje den! Og så har jeg også i lang tid gået og sukket over denne Wonder Woman pung - så den røg også lige i indkøbskurven.

Så nu venter jeg bare på at tingene kommer!


Ellers er jeg også så småt begyndt at tænkte på hvilke cosplays der skal laves i fremtiden (dvs. 2011-2012) og da jeg ikke helt ved hvilke cons jeg tager med til kan det godt blive lidt svært, men lige nu ser listen sådan her ud. 

Amber fra Darker Than Black 

Ja, hvad kan man sige? Mit cosplay er ødelagt så jeg bliver nød til at starte forfra, da det skal være færdig til november hvor jeg skal cosplaye hende sammen med sødeste Mele som Yin!
The Trickster fra Assassins Creed Revelations 
(multiplayer)

Jeg ved godt at der ikke rigtig er så meget info om hende endnu, men jeg er virkelig forelsket i hendes design (og så syntes jeg at hun ser ret nuttet ud). Så håber virkelig at Steven vil cosplaye en af de andre derfra, så jeg ikke kommer til at føle mig nedern og alene ~ 


"A canny thief, the fortune-teller Mirela Djuric is the Templars' link to a vast underworld of criminal activity."


 
 Rebecca Crane fra Assassins Creed 2 + Brotherhood


Jeg ved ikke helt om det her bliver i løbet af næste år eller om der går endnu længere tid før det her bliver aktuelt. 

Dog håber jeg også lidt at hun er med i det næste AC spil og der har fået et sejere outfit (ikke at der er noget galt med det hun har nu, men det kunne da være)


Og ellers er min liste ellers ret blank, da jeg lidt håber på at der er nogen der siger "hey! Skal vi ikke cosplaye det her sammen", men ellers bliver listen nok fyldt op i løbet af det næste års tid.  
 Nå, men det var så alt for denne gang - take care!

2 kommentarer:

  1. ELFQUEST COSPLAY MED EMMA, TØSEN OG JEG! IT WILL BE COOL :D!

    SvarSlet
  2. kender ikke rigtig så meget til elfquest.. men det kan jeg jo komme til xD ..

    SvarSlet