navigation

tirsdag den 2. oktober 2012

02.10.12

Hey guys... 

Jeg er på ingen måde motiveret til at skrive blogs her i øjeblikket, og hvis jeg endelig skriver noget, så ender det på min tumblr i stedet for her... 
Lige pt, er mit liv noget rod, så der kommer nok først en 'rigtig update', når jeg har syr på det igen! så indtil videre får i en dejlig cosplay update.. eller .. noget.. 

Har jeg fortalt at jeg har fået min wig til Ty Lee ?? .. nå ikke? men det har jeg altså. Den er virkelig dejlig, og virkelig perfekt.. Dog skal jeg havde stylet den og lavet lidt om på den, da jeg pt ikke har sat hestehalen rigtigt og sådan. Det eneste minus ved den er, at den er pisse tung.. men det er vel hvad man kan forvente? 
 Ellers er jeg faktisk helt færdig med det cosplay, når vi ser bort fra wigen.. \o/ hvilket er pisse fedt!

Det næste jeg så skal i gang med at lave her i efteråret er Damian Wayne fra Batman. Jeg elsker den lille gut så meget, og hans Robin outfit er virkelig nice!!! Lige pt er jeg så i gang med at finde ud af hvordan jeg skal lave outfittet og hvilke forskellige materialer der skal bruges til det.. Hvilket jeg har lidt problemer med >> .. men pyt ;D 
Egentlig stod valget mellem ham og Stephanie Brown's batgirl eller robin outfit.. Men føler pt mere for Damian end Steph.. så..

Derefter står den så på Disney Fairies - dog er jeg meget splittet mellem hvem jeg gerne vil lave af dem, da de alle sammen har nogle søde designs... Ellers.. så kan det måske være at jeg er mere afklaret med det, efter jeg har været inde og se den nye Tinker Bell film der har præmiere her den 11. okt.. (og ja.. jeg glæder mig pisse meget til at skulle ind og se den... !!!!!)

Nå men det var alt for nu,
take care <3

1 kommentar:

  1. Lad være med at brug Tumblr <3 (jeg gider ikke derind :C)

    Jeg kunne godt have fortalt dig, at din wig ville blive tung xD Min Yin var en killer!

    Cosplay en fairy med mig <3

    SvarSlet