navigation

mandag den 31. oktober 2011

31.10.11

Hey guys.. 

Egentlig burde jeg sidde og tegne skitser af to rs personer J.D og Mmah, men føler mig alt for træt til det, så i får en cosplay up-date i stedet for.. ;D 

Harlequin cosplay:
Indvendige trøje: 100 %
vest: 100 %
bukser: 97 % (mangler at sy et bånd rundt om benet på)
bælte 1: 100%
bælte 2: 100 %
Sko: 0 %
Handsker: 0 %
Våben: 85 % (mangler at finde noget lim, cernit og guldmaling til det sidste på skaftet til hellequins knive.. harlequins er done)
maske: 100 %
hue: 0 %

I og for sig går det pisse godt med  våbene til harlequin og hellequin er blevet så gode :D (i får først et billede af dem når jeg er helt færdig) 

men så er der lige amber.. -.- fml.. man skulle tro at det er et pisse simpelt cosplay? ,, In my assssssss... fuck noget lort.. lige meget hvad jeg gør, så bliver trøjen simpelthen bare så grim.. så lige nu overvejer jeg at klippe de blå ærmer af igen og så finde mig en billig langærmet blå trøje at have på indenunder i stedet for det shit..

er så utilfreds med det at jeg faktisk overvejer at lave hendes andet outfit i stedet for >> .. og nej, tænker ikke på det der "body suit" noget, men det hun har på i flashbacksne og til sidst.. 
 

men well vil da lige prøve at dress'e lidt op, og så kan i se resultatet af mine manglende sy evner..sååe .... billede tid!!!

 
mangler så lige at sy "26" tallet på brystet og så ved jeg ikke om kraven er for stor.. plus havde da helt glemt alt om hendes hat >> fu..! og så ved jeg ikke lige om jeg skal investere i et par billige hvide støvler eller ej.. det er bare sådan lidt.. enten har jeg råd til støvler og ikke til linser, og omvendt..

nå men det var vidst alt for nu.. så see ya.. og nej jeg har overhoved ikke stress over at få mine cosplays færdige til tiden :c ... (fik jeg også lige fortalt at mine støvler jeg skulle bruge til harlequin er ødelagt? .. så.. skal også ha skaffet nogle nye der ><)

men baaaaaj <3

mood of the day.. FU!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar