navigation

fredag den 9. september 2011

09.09.11

Hey guys. 

I går var jeg så på Glostrup hospital igen. Denne gang skulle jeg have taget røntgen og MR-scanning. Hvilket gik næsten helt smertefrit. Røntgen var okay, bortset fra at jeg ikke havde så meget lyst til at skulle smide blusen når det var en mandelæge der var det.. >> *mumle mumle* men blev man jo nød til, ellers kunne de jo ikke glo på ens lunger. Så skulle man ellers ind og ligge i den der fine MR-scanner, hvilket var okay, indtil ens skuldre og hænder begyndte at gå ondt (jeg kan ikke ligge stille i ret lang tid af gangen), men jeg bed smerten i mig og blev liggende i de 20 minutter det tog.

Da man så endelig kom hjem gik jeg direkte i seng og sov indtil Mathias kom hjem fra arbejde, hvor han så var så dejlig sød og lavede aftensmad til mig.. <3 

I dag har den så stået på at bage brownies. Hvilket er første gang jeg prøver dette! dog havde jeg ingen nødder, men så kom der da bare lidt chokolade stykker i, i stedet for, fu fu fuhaha.. 
_Men ej, hvor smagte de dog godt! Jeg er helt stolt af mig selv!

I dag stod den også på lidt gaming, så har siddet og prøvet at få de sidste achievements jeg manglede i Dante's inferno (manglede 3 der hørte med til en DLC), og nu mangler jeg så kun 1 FUCKING achievement - som jeg aldrig nogensinde får, da jeg ikke magter at skulle finde en og spille co-op med. 
_og så tænkte jeg da, nå jeg skifter da over til tekken og se om jeg kan få den sidste achievement jeg mangler der. Men nej, lorte psyko robot der er dum og svær, og dumme internet guides der ikke hjælper mig en skid, så det endte med at jeg blev sur på spillet og lukkede det ned ~ FU! 

Ellers har jeg også fået syet jakken til mit harlequin cosplay færdig, og er so far godt tilfreds med det :D føler mig virkelig awesome..!!!!

nå men det var alt for nu, see ya <3

1 kommentar:

  1. <3 på jakken du har fået lavet! Glæder mig som et barn til at se dit og tøsens kostumer færdige

    SvarSlet