navigation

tirsdag den 14. februar 2012

14.02.12

Hey Guys..

Så er det vinterferie, eller som det nu så fint hedder på den skole jeg går på: "studieuge"... 

Nå men for mig, startede ferien torsdag eftermiddag, hvilket var okay skønt :D ...Fredagen gik så med, at jeg bare sad og ventede på at Trine fik fri fra sin praktikplads, så hun kunne komme hen til mig, og vi sammen kunne tage hjem til hende :3 ... Resten af dagen var jeg så hos hende, hvilket var noget så hyggeligt... oooooog... kartoffelmos med ost.. on nom nom nom nom xD !!!! (god aftensmad :3 !)

Lørdag var mathias og jeg, så hos hans mor, hvor vi hen af eftermiddagen kørte hen til hans far, hvor vi spiste aftensmad... 
Søndagen gik så med.. ja.. ikke så meget... Mathias og jeg lå bare og så film og dovnede heeeele dagen... men hey, så har jeg endelig fået set "the King's Speech" og "The Three Musketeers" - hvilket er to yders fantastiske film, som jeg gerne snart vil se igen! 

Nå så blev det mandag.... egentlig burde jeg have lavet noget fornuftigt den dag, men det endte næsten med at jeg sad og spillede SoulCalibur V sammen med Trine heeele dagen.. C: !!
Og hvis jeg lige skal smide en sidebemærkning ind om det spil..."det er et utroligt flot spil, men hvor er story mode dog nedern" (de har fjernet alt for mange af de gode ting fra de forgående spil :C )

Hm, i dag er det så tirsdag..hvor den bare har stået på at læse lidt psykologi om mobning, få vasket noget tøj og ryddet lidt op til mine gamle kommer forbi imorgen... :3 

Hvad skal jeg så ellers bruge min "studieuge" på? - hm, som sagt kommer mine gamle forbi onsdag,. torsdag kommer Steven så forbi, og så skal de resterende dage bare bruges på at lave lektier.. xD ! 

***

Øj,, nu skal i da også lige se hvad jeg endelig har fået sat i ramme og hængt op (det har overhoved ikke taget over et år at få hængt det op, nej nej) 

 TRADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Assassin's Creed billede pynter hermed i soveværelset!!!

Ellers har mathias og jeg også fået en ny sofa og sofabord.. hvilket har gjort at vores lille stue, ikke ser så lille ud igen ;D 


Og nu når jeg ellers er i gang med bare at spamme med lidt random billeder, så har jeg også fået wigen til mit Miss Martian cosplay og hvor er den dog skøn... !!! 

så i får liiiige nogle før og efter billeder... dog skal det siges at jeg ikke er helt færdig med at style den endnu.. men vil ikke klippe mere i den før den reelt skal bruges.. 

Nå det var vidst så alt for denne gang... see ya <3

2 kommentarer:

 1. Du bliver en fantastisk Miss Martian <3

  SvarSlet
  Svar
  1. awww *smiles* <3

   det håber jeg i hvert fald at jeg gør :3

   Slet