navigation

torsdag den 23. februar 2012

23.02.12

Hey guys... Så er det hermed weekend, der både kommer til at stå på en heeel masse gaming sammen med steven og min brors fødselsdag !!!

hm.. jeg burde stadig se at få betalt til forårsfesten... well... ~ jeg når det nok.. der jo laaang tid til sidste frist endnu.. host host..

nå .. men jeg har stadig ikke rigtig fundet nogen kjole jeg kunne tænke mig endnu - så overvejer bare at genbruge en af de gamle og så finde noget et par nye hæle...

dog.. har jeg fundet et par.. men er stadig i tvivl om jeg får råd til dem og om jeg kan holde ud at gå i dem.. men here they are... http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/festsko/nelly-trend-917/low-forget-your-boyfriend-917199-14/ (ja i får lige et link... da billedet åbenbart bliver sat virkelig mærkeligt ind i blogger ... .__. )

Damn jeg syntes virkelig bare at de sko er såååååå flotte... !!! want so badly :C !

**

ellers... er jeg ved at gå psykisk ned over alle de latterlige negative beskeder jeg får fra mennesker, over alle mulige irriterende og ligegyldige ting -.- ...syntes virkelig det er lige meget hvad jeg skriver/siger, så får man en eller anden bebrejdning smidt i hovedet eller et "DOH.. hvor er du dum"..
_nu tænker i sikkert "du er bare for nærtagende..", men jeg magter det snart ikke mere... så tror bare det ender med at jeg enten ignorere de personer helt, da jeg snart ikke føler at de er det værd mere, eller får et flip på dem.. (selvom jeg virkelig hader sådan nogle konflikter.. da det altid er mig der ender som taberen)

2 kommentarer:

  1. But I loooooove you http://media.tumblr.com/tumblr_lztpsseXlq1qdoru2.gif

    SvarSlet