navigation

mandag den 16. april 2012

16. April 2012

Nå, Mathias har haft snakket med Dell, og de siger at de intet kan gøre. - garantien er udløbet, så vi kan ikke få en ny adapter :( fml.. 

I lørdages så jeg så for første gang game of thrones... og ååååh dog.. jeg er så forelsket i den serie.. ! Allerede fra første afsnit, var jeg fanget af serien.!!! Normalt skal der meget til før jeg bliver så besat af en serie (komedie serier gælder ikke lige), men alt ved den her serie er bare så fantastisk.. Så nu vil jeg da også lige skynde mig at læse de bøger jeg er i gang med pt. så jeg kan få købt bogen i næste mdr og begynde at læse den!!!!! 


Sååe.. hele søndagen brugte jeg til at se første sæson igennem.. :D ..!! tror Mathias og jeg blev færdig med at se den kl 22.

jeg ved ikke helt om jeg kan fortælle mere om hvordan jeg har det med serien uden at spoile... såe.. jeg skriver en spoiler blog en anden dag.. ;D ....

Nu er spørgsmålet så bare... hvilket house holder i med?

Sådan som tingene ser ud nu, holder jeg med House Targaryen!!!!!

.
.
.
.
.
.
Okai okai.. 
måske en lille spoiler..
så hvis du ikke har set sæson 1 færdigt, så ender min blog her!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"My Sun and stars" .... "Moon of my life"
"Shekh ma shieraki anni"....."Yer jalan atthirari anni"
<3 <3 <3 <3 <3 ;n; <3 <3 <3 <3 <3

Det er ingen hemmelighed at Daenerys og Drogo er mine ynglings personer - elsker hvordan deres forhold har udviklet sig, fra at være ren voldtægt næsten og til kærlighed og lidenskab <3 ... 

Jeg græd virkelig da Drogo startede med at blive syg og da han døde kunne jeg overhoved ikke rumme det....og da deres baby også døde... oh god!!! ;n; .... jeg har sovet så dårligt i nat pga jeg bare har været så ked af det... og nu sidder jeg også med tårer i øjnene.... 

Plz someone ... bring Drogo back... I want to se Daenerys smile again... ;n;

3 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med Daenerys, meeen.. House of Stark <3

  SvarSlet
 2. Owh yeah! House of Stark all the way, men elsker for sygt Targeryen (har det som wallpaper XD) Daenerys er fantastisk :)

  Få fat i bøgerne! :D De er fantastiske!

  SvarSlet
 3. Emma# fuuuu... :D .. ej.. dem kan jeg også meget godt li.. især Jon.. nam nam nam... men Tangeryen <3 <3<3 x3

  Louise# haha..jeg har også targeryen som wallpaper xD ...!! og har fået fat i den første bog .. dog på dansk.. (navnene på stederne og nogle efternavne er oversat hvilket ødelægger det lidt dog :/ ) ... men ja.. damn det er fantastisk læsning!!!

  SvarSlet