navigation

torsdag den 26. april 2012

26. April 2012

Her i eftermiddages (nærmere betegnet kl 15.30) var Mathias og jeg i biografen for at se 'The Avengers'. Jeg har været ret kritisk overfor denne film, da jeg syntes de seneste Marvel film, har været lidt "meh" i det + jeg er ikke så meget for hverken Captain America eller Hulk.... Men den her film, var viiiiiiirkelig fantastisk! al min kritik er gjort til skamme!! Den er mega flot lavet, skuespillerne er fantastiske og der sker noget hele filmen igennem!!!! ... i hvert fald en film jeg vil anbefale til andre!!!! 

Ja jeg kunne ikke rigtig få et ordentligt billede af plakaterne der hang oppe i biografen, da der var alt for mange mennesker da vi skulle ud efter filmen, så der var ikke plads til at gå hverken frem eller tilbage, for at tage billedet.. x.x + hvorfor er det lige at folk altid glor så mærkeligt på en når man tager billeder af plakater i biffen ._. ?

men men men... hvorfor er det lige at Hawkeye ikke har sin egen film o.ó I really luff that guy!!!! <3 <3 (tror næsten jeg elsker alle de superhelte der er med buer.... men specielt Hawkeye... oooog Red Arrow.. <3 nom nom for Marvel og DC helte <3 )

Ellers tror jeg ikke at jeg vil skrive så meget.... I morgen skal Mathias og jeg til Roskilde, lige så snart Mathias får fri fra arbejde - hvilket bliver herre fedt!! ROADTRIP!

Glæder mig til at komme i stof og stil i Roskilde, da jeg aldrig har været i den - men kun været inde i den der ligger i Aalborg... ... mh... og glæder mig også til at få købt det stof jeg skal bruge til Deuce (Final Fantasy Type 0) ... <3 <3

nå men.. later <3

2 kommentarer:

  1. Kom til Aalborg og lav et AC photoshoot med mig <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Mh... Det kunne vi nok godt lave en deal om... <3

      Slet