navigation

mandag den 23. april 2012

23. April 2012

I går fik jeg næsten fikset min kappe, så nu mangler jeg kun lige at sy den nederste kant igen og sætte en lås på + knap, og så er den done! Jeg har også fået klippet stof til trøjen så den burde jeg få syet færdig en af de kommende dage. Dog spatter min ryg herre meget af at sy, så det hele går lidt langsomt :/ 

Nå, men i nat vågnede jeg så op ved at mine ben gjorde vildt ondt, så nattesøvnen var ødelagt efterfølgende (jeg burde seriøst snart gå til læge med de ben) 

I dag sidder jeg så oppe på skolen og fortryder lidt at jeg tog herop - mine ben gør stadig mega ondt og resten af mine led har det heller ikke så skønt. Faktisk har jeg lidt mistet lysten til at gå i skole, men føler også at hvis jeg dropper ud og finder et job i stedet for, så jeg en fiasko, der ikke kan finde ud af at tage bare en videregående uddannelse færdig. ~ suk 

.. nå, i eftermiddag er der introduktion til linjefaget engelsk, så håber at det kan få min gejst for skolen lidt op... + jeg burde se at få lavet en kompetence måling, så jeg kan få afklaret om jeg kan få Historie og Billedkunst eller ej..

Ja jeg virker måske lidt negativ her fra morgenstunden af... så nu vil jeg bare prøve at se frem til de gode ting der skal ske i denne uge... Når man kommer hjem, skal man se game of thrones med mathias og ud og gå i skoven. Torsdag skal vi i biografen og se the avengers. Fredag skal vi til Roskilde (hvor jeg også får muligheden for at komme i stof og stil og købt ind til FF type 0 cosplay) og lørdag skal vi så hjem til mine gamle, for at fejre min mors fødselsdag..!

nå men det var vidst alt for nu..

4 kommentarer:

 1. This made my monday morning: http://www.youtube.com/watch?v=zcgxBHBsl-4 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. aww.... det fantastisk... taark <3 <3

   Slet
 2. Husk at ondt i kroppen kan gøre selv de rareste ting ubehagelige. Jeg ved ikke hvorvidt det at droppe skolen er den rigtige beslutning for dig eller ej, men to ting jeg har lært er 1) Gå aldrig til frisøren med hjertesorger 2) Tag aldrig beslutninger når du har ondt/er træt

  SvarSlet
  Svar
  1. det har du helt ret i.... tror også jeg bliver på skolen.. i hvert fald til jeg begynder på mit linjefag.. hvis det stadig ikke siger mig noget efter jeg har fået det fag jeg godt vil have.. så må jeg tage den derfra..

   men tror også at jeg må på en masse smertestillende for eftertiden for ja.. ens hjerne tænker ikke klart når man har ondt, som du også siger..

   Slet