navigation

mandag den 6. juni 2011

06.06.11

Blog challenge: dag 7: Et billede af dig og din nærmeste ven:

Okai, jeg burde virkelig overveje snart at få taget nogle billeder af de mennesker jeg omgås og sådan.. eller i det hele taget, bare tage flere billeder..

nå men... min nærmeste ven..eller rettere bedste ven.. Steven er også så grim så det ville være synd at tage billeder af ham XD !!! hahhah.. ej.. det gas...

*****

nå men ellers har jeg fået afleveret mit projekt i dag..og hvis jeg selv skal sige det.. så er det blevet total awesome!! så nu står den på en uges ferie.. .hvor det højest tænkeligt skal games lego indiana jones 2, tomb raider underworld og ses to på flugt.. :D !!!!


ellers for at komme ud med lidt whiner something.. så føler jeg mig virkelig glemt for tiden... eller føler at folk ikke gider mig ): .. og da jeg sad og tænkte over det den anden dag... så gik det op for mig.. at jeg faktisk aldrig er sammen med nogen mennesker mere..

4 kommentarer:

 1. du har skrevet en vigtig opgave!! ville da heller ikke kunne omgås andre mennesker, specielt ikke når jeg lige så let som dig kan gå ned med stres >_< nu har du ferie, nyd det!! man skal ikke stresse over, at man ikke er sammen med nogen.

  ... men når det er sagt, må du meget gerne komme til københavn.. man kan jo spille co-op i LEGO : D

  SvarSlet
 2. HALLO! Hvem var lige sammen med dig hele dagen i dag hva'? :D

  SvarSlet
 3. Emma# yeaa du har nok ret .. >< .. men ja.. ferie!!!!
  - I will..!! :D .. vi må liige finde ud af en dag i ferien..!! :3 <3

  trine# mente nu overordnet... mh.. <3

  SvarSlet
 4. Tak for lort, hvad har jeg gjort dig!? xD

  SvarSlet