navigation

torsdag den 24. november 2011

24.11.11

I dag har vi siddet og lavet projekt oppe på skolen og damn hvor er vi nået langt :D det bare så dejligt! Jeg er især stolt over at jeg allerede på et par dage har fået skrevet 12 sider ca, hvilket også betyder at jeg med god samvittighed kan holde fri og fødselsdag her i weekenden:3  !

Ellers har jeg også fået svar på den ansøgning jeg sendte afsted her i tirsdages.. og er hermed optaget på lærerseminariet fra februar af :D !!! yay... jeg er virkelig bare så glad og alting, glæder mig så meget til at starte x3

Yay!

I dag har jeg også begyndt at lave en lille cosplay liste på fb! og regner med at hvis alt går godt så tager jeg til genki igen næste år og så skal jeg satme få lavet FF XII Ashe's tøj i stedet for bare at sukke over hvor flot hendes design er og hvor dårlige mine sy skills er... !

ellers er der også et andet cosplay jeg har tænk over, et som jeg har ville lave i rigtig mange år nu, men en af mine veninder har også cosplayet den her person, og har ikke lyst til at virke som en efteraber eller måske gøre personen ked ved at cosplaye det samme, så ved ikke helt hvad jeg skal gøre :c ?? 

MEN.. det var vidst nok for i dag.. take care <3

2 kommentarer:

 1. tillykke med optagelsen! ^^
  og det bliver mega nice hvis du laver Ashe * w* Vil også gerne selv SÅ gerne cosplaye fra det spil.
  og hvorfor spørger du ikke bare din veninde pænt om det ville være okay inden du går igang? x'b

  SvarSlet
 2. mange tark emma :D!!!

  jeg håber i hvert fald det bliver nice x3 regner med at få lavet hende til genki.. da det nok ikke burde være for koldt til det der xD .. (og do it :D så kan vi være awesome sammen høhøh)

  har snakket med hende og hun var helt okai med det.. det bare mig der er for bange for at folk vil hade mig en gang i mellem ;n; xD <3

  SvarSlet